Finero FST-tuoteperhe

1. High Voltage Tester FST 110

Fineron suurjännitekoestuslaite FST-110 on vapaasti ohjelmoitava jännitekoestuslaite dielektrisen lujuuden testaukseen, joka on ensisijaisesti suunniteltu toimimaan tietokoneohjatuissa testijärjestelmissä.

Erillinen, laitetta avaamatta vaihdettava mittausmoduli ja digitaalinen signaalinkäsittely mahdollistaa laitekalibroinnin nopeasti tuotantoa keskeyttämättä. Tarvittaessa suuria koestustehoja on FST-110 suurjännitekoestuslaite myös saatavilla moottorisäätöisellä säätömuuntajalla varustettuna.

FST-110 High Voltage Tester

Tuotekuvia
2. FST-112 Dual High Voltage Tester and FST-114 Quad High Voltage Tester

Tuotantotestaus nousee aivan uudelle tasolle Fineron kehittämillä 2- ja 4- kanavaisilla suurjännitetestauslaitteilla. Laitteet FST-112D Dual ja FST-114Q Quad mahdollistavat suurjännitetestauksen, joko kahdelle tai neljälle testattavalle tuotteelle samanaikaisesti. Kanavilla on erilliset virranmittaukset, joilla löydetään virtarajan ylittävä viallinen tuote.

FST-112D and FST-114Q

Tuotekuvia
3. FST-120 Insulation Resistance Tester

FST-120 eristysvastustesti sopii lähes kaikkiin eristysvastusmittaussovelluksiin sen ohjelmoitavan mittajännitteen ansiosta. Laitetta on sen yksinkertaisen ja selkeän ohjelmointivalikon vuoksi helppo käyttää manuaalisesti tai sillä on mahdollista tehdä myös PLC-ohjattu automaattinen testijärjestelmä.

FST-120 Insulation resistance

Tuotekuvia
4. FST-130 Ground Bond Tester (PE Continuity)

Maadoituksen jatkuvuuden testauslaite FST-130 on vapaasti ohjelmoitava maadoituksen testauslaite, joka on ensisijaisesti suunniteltu toimimaan tietokoneohjatuissa testausjärjestelmissä. Tietokoneohjatussa järjestelmässä kaikkien parametrien asetus ja mittaustulosten luku tapahtuu laitteen PC-ohjausliitännän kautta.

FST-130 PE-Continuity

Tuotekuvia:
5. FST- 140 Leakage Current Tester

FST-140 on monipuolinen vuotovirran testilaite, jossa on 260V/3A sisäinen virtalähde ja laitteen kanssa on myös mahdollista käyttää ulkoista jopa 300V/16A virtalähdettä.

Muiden FST-laitteiden tavoin FST-140 on yksinkertaisen ja selkeän valikon ansiosta helppokäyttöinen manuaaliseen tai automaattiseen testaukseen.

Mahdollisia sovellusalueita ovat mm. lääketieteellisten laitteiden testistandardit, jotka usein edellyttävät vuotovirtamittausta.

FST-140

Tuotekuvia:
6.  FST-200 4 S Analyzer

Finero n FST-200 4 S Analyzer on ainutlaatuinen testaus- ja mittauslaite. Se antaa aivan uusia mahdollisuuksia tuotannon testaukseen, kuten:

– lämpö- ja kuumennusvastukset
– kuormitusvastukset
– suodattimien testaus tehoelektroniikan sovelluksissa

Laitteen pääominaisuuksia:

– Suurjännitetestaus (HiPot)
– Maadoitustestaus (PE)
– Eristysvastusmittaus
– Resistanssimittaus
– Liitännät: vakiona joko GP-IB-tai RS-232, optioina: Ethernet ja USB
– erittäin kustannustehokas ratkaisu tuotannon testaukseen

Kuten kaikki Finero FST-sarjan testauslaitteet, myös FST-200 on LabVIEW-yhteensopiva ja ajurit ovat ladattavissa National Instruments verkkosivuilta.

FST-200 4 S Analyzer

Tuotekuvia
7. FST-210 3S Analyzer

FST-210 3 S Analyzer on testilaite omassa luokassaan kun halutaan tehostaa testausta ja sen läpimenoa tuotannon testauksessa, kuten:

• hitsauslaitteet
• muuntajat
• suodattimien testaus tehoelektroniikan sovelluksissa

Laitteen pääominaisuuksia:

• Kaksi erillistä suurjännitetestiyksikköä (Hipot)
• Maadoitustestaus (PE)
• Liitännät: vakiona joko GP-IB-tai RS-232, optioina Ethernet ja USB
• Erittäin kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi kaarihitsauslaitteiden tuotannon testaukseen

FST-210 3S Analyzer

Tuotekuvia
8. FST-500 High Voltage Cable Tester

Finero FST-500 suurjännitteen kaapelitestauslaite on moduulinen testauslaite, joka on heposti muunneltavissa riippuen erilaisista kaapeli tai kaapelisarjojen testisovelluksista. Kaapelitestauslaitteen elektroniikka perustuu Fineron FST – valikoiman testauslaitteiden standardit täyttävään teolliseen laatuun.

FST-500 Cable Tester

Tuotekuvia

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

Tuomo Taimisto
puh 040 589 290 87
tuomo.taimisto(at)finero.fi
sales(at)finero.fi