Testausjärjestelmien valmistaja
sähkölaite- ja elektroniikkateollisuudelle.

Testausjärjestelmien valmistaja
sähkölaite- ja elektroniikkateollisuudelle.

› Olosuhdetestaus

Toimitamme testauskaappeja- ja huoneita mm. materiaalin kuivatukseen, säätestaukseen, sterilointiin, vanhentamis- ja rasitustesteihin, soluviljelyyn, stabilisuustesteihin sekä kasvi- ja lääketutkimuksiin.

› Sähköturvatestaus

Valmistamme ja toimitamme ajanmukaisia testausjärjestelmiä. Valmistamamme Quanti- ja FST-tuoteperheiden laitteet käyvät manuaaliseen sekä automaattiseen testaukseen.

Referenssit

Sähköturvatestausasema eritehoisille keitinlaitteille

Laitteisto on tarkoitettu suorittamaan sähköverkkoon liitettävän tuotteen toiminnallinen ja sähköturvatestaus puoliautomaattisesti, ts. testausta ohjaava tietokone ohjaa testausta näyttämällä ohjeita ja toimintakäskyjä manuaalisesti suoritettavia toimenpiteitä varten. Varsinaiset testaukset tapahtuvat automaattisesti. Testejä ovat suojamaan jatkuvuus, eristysvastus ja jännitelujuus sekä vuotovirta ja toiminnallinen testaus.

Referenssit

Testaushuone kaasumittausmodulien testaukseen

Testaushuoneella tehdään hallitut olosuhteet asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Huoneen ulkomitat 5,3 m x 2,7 m ja korkeus 2,7 m. Huoneessa on lämpötilasäätö lämpötilaalueella 0...+60 C° ja kosteussäätö 20..90 %RH, huoneen ilmankiertoa voidaa säätää erikoisilla ilmanohjaus- levyillä, joilla saadaan mahdollisimman tasainen ilmanvirtaus eri hyllytasoille.

Referenssit

Testauslaitteisto Valaistus/lämmityselementtien testaukseen

Tietokoneohjattu testilaite maadoitus ja eristysvastus, sekä toiminnaliseen testaukseen. Aluksi testattavasta tuotteesta luetaan QR-koodi, jonka mukaan tietokone valitsee oikeat testausparametrit.

Referenssit

Asiakaskohtaiset tuoteadapterit

Suunnittelemme ja valmistamme testausjärjestelmään tuoteadapterit, joilla saadaan testattava tuote kytkettyä testauslaitteeseen. Kontaktoinnit tehdään pääsääntöisesti testineuloilla, joilla saadaan luotettava kontaktointi testattavaan tuotteeseen.

Finero Oy

Finero on suomalainen mittaus – ja testausteknologiayritys, joka kehittää, suunnittelee, valmistaa ja myy ATE, testi- ja mittalaitteita sekä ohjelmistoja elektroniikka- ja sähkölaitevalmistajille. Finero on toimittanut jo yli 30 vuoden ajan testi – ja mittalaitteita sekä järjestelmiä ympäri maailmaa.

Asiakkaamme ovat tyypillisesti johtavia valmistajia omalla alallaan teollisuusautomaatiossa, elektroniikassa, moottoriohjauksissa, kotitalouskoneissa, lääketieteen laitteissa sekä elektroniikan sopimusvalmistuksessa.

Tutustu meihin tarkemmin